Om ditt e-postprogram inte visar bilderna, klicka här!

Riksbrandutbildarna


Riksbrandutbildarna erbjuder kostnadsfri utbildning

Brandskydd i din bostad

Föreningen Riksbrandutbildarna har av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) erhållit uppdragsersättning för att till äldre personer bedriva utbildning om brandskydd i bostaden. Varje år omkommer 90 personer och 1.000 personer skadas vid bostadsbränder. Skador vållas för drygt en miljard kronor. Brand i bostaden är Sveriges största brandproblem. Varje år inträffar cirka 30.000 bostadsbränder. Merparten av dessa släcks av den boende själv – kunskap ger resultat.

Vi vill nu erbjuda er kostnadsfri utbildning om brandskydd i bostaden. Vår instruktör kommer till er och genomför en utbildning 2 x 45 min eller 1 x 60 min. För vår del är det bra om vi kan genomföra två utbildningar samma dag hos er. Max deltagareantal per kurs: 25 st. Alla våra instruktör är erfarna brandbefäl utbildade vid Statens Räddningsverk. Alla deltagare på utbildningen får ett 16-sidigt häfte "En olycka händer så lätt".

I utbildningen “Brandskydd i bostaden” ingår följande:

Finns intresse för denna utbildning vänligen skicka ett mail till info@riksbrandutbildarna.se så tar vi kontakt med er. Ni kan också ringa Natalia Bassini på Informationsbolaget som är kansli för Riksbrandutbildarna. Tel 040-611 13 00.

För mer information besök www.riksbrandutbildarna.se

Riksbrandutbildarna

Vill du INTE ha brev från oss framöver, avregistrera dig här.